24-04-09

KFC Tongerlo - Exc. Vorst 5-6

Tongerlo

Voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2008-2009 trokken de préminiemen A naar Tongerlo. Er werd nipt gewonnen met 5-6.

De wedstrijd start met veel balbezit voor groenwit, scoren zit er echter niet in. In de tweede minuut zijn de jongens zelfs op achtervolgen aangewezen wanneer de bal na een schot afwijkt op het been van keeper Senne en alzo in doel verdwijnt, 1-0. Vier minuten later is de voorsprong voor de thuisploeg zelfs 2-0, een hoekschop wordt in 1 tijd binnengetrapt. Na elf minuten lukt het Bram om de 2-1 tegen het net te koppen na een hoge voorzet van Lennert. Een minuutje later is de stand zelfs bijna in evenwicht, een kopbal van Igor wordt op de lijn gered door een verdediger. Op het kwartier komt de gelijkmaker er toch, Bram schiet op een verdediger en de bal komt zo bij Lennert, hij schiet met een boogbal de 2-2 binnen. Na zeventien minuten kan Excelsior een eerste keer op voorsprong komen, Senne speelt de bal naar Bram, hij zet voor en Igor kan afwerken, 2-3.

Vijf minuten voor het einde van de eerste helft gaat Senne door, de thuiskeeper komt ver uit z’n goal en kan de bal in corner deviëren, verder gevaar volgt er niet uit deze hoekschop. In de 21e minuut wordt een voorzet door Senne met buitenkant voet in doel getrapt, de 2-4 ruststand staat op het bord. De thuisploeg komt nog 2 keer in de buurt van keeper Senne maar de bal gaat twee keer voorlangs.

De tweede helft begint alweer met een doelpunt voor Vorst, een doorsteekpass van Robin wijkt af op een thuisspeler en verdwijnt in doel, 2-5. De buit lijkt binnen maar dit is niet zo, in de zesde minuut komt de 3-5 er en een minuutje later is het zelfs 4-5, de bezoekende keeper krijgt de bal niet onder controle, de Tongerlospeler ziet de bal voor z’n voet rollen en aanvaardt het cadeau, hij trapt hoog binnen. Groenwit herpakt zich en er komen terug enkele mogelijkheden. Een vrijschop van Lennert wordt door Vic nipt naast gekopt. Aan de overzijde moet Igor redding brengen door de bal op de doellijn weg te koppen. Na passenspel tussen Vic, Bram en Senne kan deze laatste richting doel trappen, hij besluit echter te zacht in de handen van de keeper. We zijn negentien minuten ver wanneer Senne in duel gaat met een verdediger en de keeper, de bal komt bij Bram, hij schiet maar de bal gaat naast. Twee minuutjes later is er nog eens een schot van Tongerlo, Senne gaat op de bal zitten en voorkomt alzo de gelijkmaker. Aan de overzijde trapt Lennert op de thuisgoalie, de bal komt vervolgens bij Vic die de 4-6 tegen het net werkt. De thuisploeg komt weer opzetten en gaat op zoek naar een doelpunt. Een schot in de 23e minuut gaat naast. Twee minuten later is er een volgende poging waarbij Senne de bal mooi uit de hoek haalt. In de 27e minuut loopt Igor de bal in eigen doel, de score komt zo op 5-6. De wedstrijd is nog niet ten einde en Vic dolt met z’n tegenstander, hij kan de bal bij Senne inleveren, Senne zet voor maar Lennert komt net iets te kort om af te werken. De scheidsrechter laat nog enkele minuten doorspelen maar na 32 minuten fluit hij de competitie toch af.

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R. 1, Kenneth, Wout, Igor 1, Lennert 1, Robin, Bram 1 en Vic 1.

06:19 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.