29-03-09

T-shirt

t-shirt 2008-2009 002-2

09:12 Gepost door Peter | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-03-09

Noordstar - Exc. Vorst 1-4

scheids

De préminiemen A gingen vandaag bij Noordstar winnen met 1-4 daar waar ze thuis nog verloren met 2-4.

Groenwit start de wedstrijd weer erg goed en na mooi passenspel van Robin, Igor en Vic komt de bal bij Bram die mooi afwerkt, 0-1na 3 minuten. Een minuutje later moet Igor goed terugkomen om de bal in corner te werken. Een thuisspeler trapt de corner voor doel waar de bal nipt naast gekopt wordt, gevaar geweken. Twee minuten later schiet Senne richting doel, de keeper kan de bal nog net naast tikken. Seconden later wordt een bezoekend schot richting onderkant lat door de keeper gepakt. Aan de overzijde wordt de keeper ook aan het werk gezet, Senne redt na een corner, hij pakt de bal aan de eerste paal, het blijft voorlopig 0-1. De thuisspelers komen soms gevaarlijk opzetten en Emiel heeft z’n handen vol om te zorgen dat de aanvallers niet kunnen scoren. Op het kwartier is het bijna 0-2, een vrijschop van Robin wordt door een thuisspeler nipt naast gekopt, de corner levert verder geen gevaar op. De wedstrijd blijft goed op en af gaan en in de laatste minuut is het ei zo na raak voor de bezoekers, Yannick trapt richting hoekje maar de keeper redt. Ruststand 0-1.

We zijn drie minuten ver in de tweede helft wanneer Igor de bal centraal voor doel toegespeeld krijgt, hij schuift de bal naast. Aan de overzijde is de gelijkmaker in de maak, eerst komt Excelsior nog enkele keren goed weg als een afgeweken bal in corner gaat en als een Noordstarspeler over doel trapt maar in de achtste minuut is het toch raak, de verdediging “vergeet” een blauwe speler en die krijgt centraal voor doel de bal toegespeeld, hij duwt de bal door de benen van Senne binnen, 1-1. De bezoekers gaan op zoek naar een nieuwe voorsprong maar moeten ook steeds alert zijn voor de thuisaanvallen. In de elfde minuut ziet Igor zijn vrijschop voorlangs gaan. Drie minuten later doet Robin dit met links nog eens over, de stand blijft voorlopig gelijk. Zeven minuten voor het einde van de match komt een ingooi van Bram bij Robin, hij werkt mooi af en brengt de score op 1-2. Vier minuutjes later zien we een 1-2’tje tussen Robin & Vic, de bal komt weer bij Robin die de 1-3 tegen het net trapt. In de slominuut is het alweer Robin die de eindstand op 1-4 brengt, hij trapt van ver tussen paal en keeper in doel.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Bram 1, Vic, Senne R., Emiel, Igor, Robin 3, Lennert en Yannick. 

 

De penalties:Senne G. 0, Bram 0, Vic 0, Senne R. 0, Emiel 0, Igor 1, Robin 0, Lennert 0 en Yannick 1. 

18:29 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-03-09

Exc. Vorst - RB Elzestraat 6-2

voetballer_1De préminiemen A hebben hun start in de Jeugdcup Het Nieuwsblad niet gemist, ze wonnen met 6-2.
De wedstrijd is amper gestart wanneer Yannick de score al op 1-0 brengt. In de volgende minuten komen de bezoekers beter in de wedstrijd doch doelpunten zien we niet in het volgende kwartier. Het is wachten tot minuut 19, Igor brengt de score op 2-0. In de 22e minuut kunnen Yannick & Igor hun tweede doelpunt scoren en de stand zo op 4-0 brengen. Een minuutje voor het einde van de eerste helft brengen de bezoekers de score op 4-1. Bram ziet dit niet graag gebeuren en brengt het verschil opnieuw op 4 doelpunten, ruststand 5-1. De tweede helft gaat goed op en af, er komen kansen aan beide kanten doch deze worden gemist ofwel staan beide keepers paraat. In de 21e minuut kan Lennert de 6-1 scoren maar het laatste doelpunt van de wedstrijd is toch voor de bezoekers, zij leggen 2 minuten voor affluiten de eindstand vast op 6-2. Er wacht ons volgende week een spannende terugwedstrijd !

De ploeg: Senne G. (keeper), Igor 2, Yannick 2, Victor, Kurt, Robin, Kenneth, Wout, Bram 1 en Lennert 1.  

20:28 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-03-09

Jeugdcup Het Nieuwsblad

jeugdcup268Woensdag spelen we om 18u onze eerste wedstrijd voor de Jeugdcup Het Nieuwsblad tegen RB Elzestraat. We verwachten jullie ten laatste om 17u30 aan het terrein. Wat je zeker niet mag vergeten is je identiteitsbewijs met foto, indien je dit niet bij hebt kan je NIET spelen !

18:12 Gepost door Peter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Exc. Vorst - VC Herentals 0-9

VCHerentalsTegen VC Herentals kwamen de jongens er nooit aan te pas, er werd kansloos verloren met 0-9, meteen de grootste nederlaag van het seizoen.

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Kenneth (1e helft), Wout, Robin, Igor, Emiel, Lennert, Yannick, Vic en Bram.

De penalties: Senne G. 0, Senne R 1. Wout 0, Robin 1, Igor 1, Emiel 0, Lennert 1, Yannick 0, Vic 1 en Bram 1.

17:54 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-03-09

Houtvenne C - Exc. Vorst 1-7

De penalties: Kenneth 0, Yannick 0, Senne R. 0, Vic 0, Bram 0, Emiel 0 en Lennert 1.

16:27 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-03-09

Exc. Vorst - Oevel 7-1

Voetballer-2

Na het dipje van vorig weekend speelden de jongens vandaag weer als vanouds, ze namen vlot de maat van Oevel en wonnen met 7-1.

De jongens van Oevel starten het beste maar het is Excelsior dat als eerste kan scoren, na 5 minuten brengt Vic de score op 1-0. Een minuutje later is het bijna 2-0 maar de bal gaat voorlangs. In de tiende minuut kan Vic de score wel op 2-0 brengen, hij trapt de bal mooi in het hoekje. Op het kwartier zien we een schot van Bram dat op de lijn gered wordt, de bal verdwijnt over de achterlijn in corner. Aan de overzijde moet Kenneth enkele keren gepast ingrijpen om een tegentreffer te voorkomen. In de achttiende minuut moet de thuisploeg een corner toestaan, de bezoekers kunnen bijna scoren maar Senne pakt de bal in twee keer. Aan de overzijde brengt de keeper ook redding wanneer hij Vic op zich ziet afkomen. In de 21e minuut moet hij zich toch nog eens gewonnen geven, Igor brengt de score op 3-0. Twee minuten later is het alweer Igor, hij onderschept de bal op het middenveld en gaat alleen richting keeper, hij werkt mooi af en brengt de stand op 4-0. In de slotminuut zien we nog twee kansen van groenwit, eerst schiet Emiel op de keeper, de bal komt bij Vic maar die ziet zijn schot in corner geduwd worden. De corner van Robin wordt door Vic over doel gekopt, we gaan rusten bij een 4-0 stand.

Na de pauze geeft Oevel zich nog niet gewonnen en in de tweede minuut brengen ze de stand op 4-1 na een aanval over rechts. Het is wachten tot minuut 5 voor een eerste doelpoging van Excelsior, Kenneth mikt de bal naast de goal. Een minuutje later legt een verdediger de bal, na een corner, klaar voor Vic, hij schiet eveneens naast. Nog binnen dezelfde minuut schiet Lennert richting paal, de keeper tikt de bal in corner. In de volgende minuten krijgt Lennert nog enkele kansen om te scoren maar ofwel vindt hij de keeper op z’n pad ofwel verdwijnt de bal over. In de negende minuut moet Igor de meubelen redden, keeper Senne is al omspeeld als de bal richting doel vertrekt, Igor kan deze nog onderscheppen voor de bal binnen rolt. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kan de thuisploeg de score nog vergroten, in de zeventiende minuut schiet Robin van ver richting doel, de bal verdwijnt via de keeper over de lijn, 5-1. In minuut 21 en 22 krijgt Wout de bal niet in de goal gewerkt, hij trapt een eerste keer in het zijnet en bij een tweede poging tikt de keeper de bal in corner. Even later wordt ook een schot van Emiel door de keeper in corner geduwd. De poging van Vic heeft in de 24e minuut meer succes, de bal botst voor de keeper en verdwijnt alzo in doel, 6-1. In de slotseconden komt de score nog op 7-1, Kenneth schiet op de keeper maar de bal komt alzo voor Robin die de eindscore vastlegt.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Kenneth, Wout, Robin 2, Vic 3, Bram, Emiel, Yannick, Igor 2 en Lennert.  

 

De penalties: Senne G. 1, Senne R. 1, Kenneth 1, Wout 1, Robin 1, Vic 1, Bram 0, Emiel 0, Yannick 0, Igor 1 en Lennert 0.  

18:36 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |