07-03-09

Exc. Vorst - Oevel 7-1

Voetballer-2

Na het dipje van vorig weekend speelden de jongens vandaag weer als vanouds, ze namen vlot de maat van Oevel en wonnen met 7-1.

De jongens van Oevel starten het beste maar het is Excelsior dat als eerste kan scoren, na 5 minuten brengt Vic de score op 1-0. Een minuutje later is het bijna 2-0 maar de bal gaat voorlangs. In de tiende minuut kan Vic de score wel op 2-0 brengen, hij trapt de bal mooi in het hoekje. Op het kwartier zien we een schot van Bram dat op de lijn gered wordt, de bal verdwijnt over de achterlijn in corner. Aan de overzijde moet Kenneth enkele keren gepast ingrijpen om een tegentreffer te voorkomen. In de achttiende minuut moet de thuisploeg een corner toestaan, de bezoekers kunnen bijna scoren maar Senne pakt de bal in twee keer. Aan de overzijde brengt de keeper ook redding wanneer hij Vic op zich ziet afkomen. In de 21e minuut moet hij zich toch nog eens gewonnen geven, Igor brengt de score op 3-0. Twee minuten later is het alweer Igor, hij onderschept de bal op het middenveld en gaat alleen richting keeper, hij werkt mooi af en brengt de stand op 4-0. In de slotminuut zien we nog twee kansen van groenwit, eerst schiet Emiel op de keeper, de bal komt bij Vic maar die ziet zijn schot in corner geduwd worden. De corner van Robin wordt door Vic over doel gekopt, we gaan rusten bij een 4-0 stand.

Na de pauze geeft Oevel zich nog niet gewonnen en in de tweede minuut brengen ze de stand op 4-1 na een aanval over rechts. Het is wachten tot minuut 5 voor een eerste doelpoging van Excelsior, Kenneth mikt de bal naast de goal. Een minuutje later legt een verdediger de bal, na een corner, klaar voor Vic, hij schiet eveneens naast. Nog binnen dezelfde minuut schiet Lennert richting paal, de keeper tikt de bal in corner. In de volgende minuten krijgt Lennert nog enkele kansen om te scoren maar ofwel vindt hij de keeper op z’n pad ofwel verdwijnt de bal over. In de negende minuut moet Igor de meubelen redden, keeper Senne is al omspeeld als de bal richting doel vertrekt, Igor kan deze nog onderscheppen voor de bal binnen rolt. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kan de thuisploeg de score nog vergroten, in de zeventiende minuut schiet Robin van ver richting doel, de bal verdwijnt via de keeper over de lijn, 5-1. In minuut 21 en 22 krijgt Wout de bal niet in de goal gewerkt, hij trapt een eerste keer in het zijnet en bij een tweede poging tikt de keeper de bal in corner. Even later wordt ook een schot van Emiel door de keeper in corner geduwd. De poging van Vic heeft in de 24e minuut meer succes, de bal botst voor de keeper en verdwijnt alzo in doel, 6-1. In de slotseconden komt de score nog op 7-1, Kenneth schiet op de keeper maar de bal komt alzo voor Robin die de eindscore vastlegt.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Kenneth, Wout, Robin 2, Vic 3, Bram, Emiel, Yannick, Igor 2 en Lennert.  

 

De penalties: Senne G. 1, Senne R. 1, Kenneth 1, Wout 1, Robin 1, Vic 1, Bram 0, Emiel 0, Yannick 0, Igor 1 en Lennert 0.  

18:36 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.