28-02-09

Immer Voort - Exc. Vorst 3-0

bal

De préminiemen A kwamen er op het korte terrein van Immer Voort amper aan te pas. Er werd verloren met 3-0, een score die na een zeer zwakke eerste helft al bereikt werd.

Op het brede maar erg korte veld in Voortkapel komen de jongens al na drie minuten op achterstand, een corner wordt binnengekopt, 1-0. Voor het eerste gevaar van de bezoekers moeten we wachten tot de achtste minuut, Robin mikt een vrijschop net onder de lat, de keeper slaagt erin de bal nog over de lat in corner te tikken. Gevaar volgt er niet uit deze corner. Na een kwartier wedstrijd vergroot de thuisploeg de voorsprong, de groenwitte verdedigers krijgen de bal niet weg en laten hem voor de voeten van een thuisspeler belanden, hij plaatst de bal naast de paal in het doel van Senne, 2-0. Na 21 minuten kan Lennert, op aangeven van Igor, doorgaan, een verdediger kan echter nog in corner werken. Doelgevaar volgt er alweer niet uit deze corner. Een minuutje later komt Immer Voort op 3-0, na een vrijschop staan er plots 2 spelers vrij voor keeper Senne, de bal vliegt hoog tegen de netten. Twee minuten voor het einde van deel 1 probeert Igor het van ver, de thuiskeeper lost de bal maar een bezoekend doelpunt volgt er niet. In de slotminuut komt Igor nogmaals tot een schot, deze keer gaat de bal hoog over. Ruststand 3-0.

Trainer Jo bespreekt tijdens de rust een nieuw plannetje met de spelers en tijdens de eerste tien minuten van de tweede helft lijkt dit ook te lukken, Excelsior komt veel beter voor de dag dan in de eerste helft. De eerste grote mogelijkheid is nochtans voor de thuisploeg, in de derde minuut moet Senne eerst een bal stoppen maar hij ziet deze vervolgens opnieuw bij een roodwitte speler komen, deze trapt maar het leer vliegt via de paal buiten. Een minuutje later is er een mooie combinatie tussen Vic en Bram, Bram schiet richting doel maar een verdediger kan nog net voor de lijn in corner werken. Alweer volgt er geen doelgevaar uit deze corner. Bij een volgende aanval besluit Emiel naast, scoren lijkt vandaag niet te willen lukken. Aan de overzijde komt de thuisploeg ook nog eens tot een schot, de bal verdwijnt eveneens naast het doel. De betere periode van de bezoekers lijkt alweer voorbij, de thuisploeg neemt het heft weer in handen en creëert nog enkele kansen. Keeper Senne moet nog eens een schot van net onder de lat in corner duwen, even later schiet een thuisspeler van dichtbij hoog over doel. Groenwit komt amper nog in de buurt van de thuisgoalie en verliest alzo met 3-0.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Igor, Emiel, Yannick, Wout, Kenneth, Robin, Bram, Vic en Lennert.

 

De penalties : van de 11 penalties die er getrapt werden ging enkel deze van Yannick binnen.   

17:19 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-02-09

Exc. Vorst - Ezaart 8-0

Ezaart

De préminiemen A namen deze middag vlot afstand van Ezaart, het werd 8-0.

De feiten zoals ze genoteerd werden door Jordi: De eerste mogelijkheid is voor Ezaart, er is balverlies van de thuisploeg waardoor een geelrode speler alleen richting goal kan gaan, Senne is alert en pakt de bal. Aan de overzijde komt er een eerste doelpunt na een corner, via Kenneth komt de bal bij Lennert die de bal voor doel gooit, Igor staat op de juiste plaats om de 1-0 binnen te trappen. De daaropvolgende mogelijkheden voor Lennert en Vic worden niet afgewerkt. Tussendoor moet Senne ook nog eens met de voet redding brengen. Lennert zorgt bij een volgende poging wel voor de 2-0. De 3-0 komt er nadat een verdediger hard in eigen doel trapt. Buiten een corner kan Ezaart niet echt voor gevaar zorgen, we gaan rusten bij een 3-0 stand.

In de tweede helft zorgt Wout voor de 4-0. Het eerreddend doelpunt voor de bezoekers komt er niet daar Kenneth goed volgt en de bal kan ontzetten. De 5-0 komt van de voet van Senne, de bal gaat via de keeper binnen. Even later zien we een knappe redding van de geelrode keeper op een schot van Senne. De 6-0 wordt gescoord door Igor na een 1-2’tje tussen Lennert en Bram. In een volgende fase heeft de bezoekende keeper verzorging nodig wanneer hij de bal in z’n gezicht krijgt na een poging van Igor. Wout is bij de 7-0 goed bij de les en laat de bal niet over de achterlijn rollen, hij schiet vanuit een scherpe hoek hoog in doel. Ook bij het laatste doelpunt is Wout betrokken, hij trapt op de keeper en de bal komt alzo bij Senne die de eindscore op 8-0 brengt.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Kenneth, Senne R. 2, Lennert 1, Vic, Bram, Emiel, Igor 2 en Wout 2.

 

De penalties: Senne G. 1, Kenneth 1, Senne R. 0, Lennert 0, Vic 0, Bram 0, Emiel 0, Igor 1 en Wout 0.      

16:25 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-02-09

Stand. Vorst - Exc. Vorst 0-9

St.Vorst-Exc.Vorst

Na vele telefoontjes slaagt Excelsior er uiteindelijk toch in om een volwaardige ploeg het terrein van de buren van Standaard Vorst op te sturen. En dat hebben ze daar geweten, na 50 minuten voetbal stond er een 0-9 stand op het papiertje van de scheidsrechter.

De aanvallen komen, zoals de eindstand al laat vermoeden, hoofdzakelijk van de bezoekers. Al in de vijfde minuut kan Victor de score, op aangeven van Lennert, openen, hij schuift het balletje mooi binnen, 0-1. In de tiende minuut moet Seppe een eerste keer goed plat om een schot van een thuisspeler te pakken. Aan de overzijde moet de keeper ook ingrijpen na een schot van Senne, hij duwt de bal met de voet in corner. Op het kwartier is de thuiskeeper kansloos wanneer de bal via Senne bij Lennert komt, hij twijfelt niet en schiet de bal in de verste winkelhaak binnen, 0-2. Een minuutje later is het weer bijna raak, een voorzet van Senne wordt echter onderschept door de roodwitte keeper. In de slotminuten van de eerste helft zien we nog twee doelpunten van Excelsior, eerst slalomt Victor tussen 2-3 thuisspelers om dan simpel af te werken, 0-3. Een minuutje later speelt Lennert de bal vanop rechts centraal voor doel tot bij Senne, zijn schot wordt door Sander over de lijn getikt, ruststand 0-4.

De tweede helft begint zoals de eerste eindigde: groenwit trekt ten aanval. Al in de eerste minuut is Victor dicht bij een forfaitscore, hij ziet zijn doelpoging echter nipt naast de paal buiten verdwijnen. Minuut 2 brengt ons wel een vijfde bezoekende treffer, Lennert tikt de bal vanop de achterlijn tot bij Kenneth die centraal voor doel staat, hij mist niet en de stand wordt 0-5. Nog binnen de eerste 5 minuten van de tweede helft wordt de stand aangedikt tot 0-6, na een korte corner van Lennert komt de bal via Sander terug bij hem, hij gooit de bal voor doel waar Kurt hoog binnenkopt, 0-6. In de achtste minuut is Lennert alweer de aangever, hij zet goed door op rechts en levert dan de bal in bij Kenneth, hij trapt echter te zacht en de bal belandt in de handen van de keeper. Twaalf minuten voor affluiten zien we een mooi doelpunt van Excelsior, Sander houdt de bal op de achterlijn binnen en levert deze in bij Emiel die moet een pirouette de bal binnentrapt naast de verste paal, 0-7. In de 18e minuut zet Yannick zich goed door, zijn schot wordt echter door de keeper in corner gewerkt. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd heeft hij meer geluk, na een corner van Emiel kan hij de 0-8 tegen het net werken. In de slotminuut kan Emiel wat Senne niet lukte, de eindstand op 0-9 brengen.

 

De spelers: Seppe (keeper), Senne, Steve, Robin, Kurt 1, Yannick 1 (2e helft), Victor 2, Kenneth 1, Lennert 1, Sander 1 en Emiel 2.

 

De penalties: Seppe 0, Senne 0, Steve 0, Robin 1, Kurt 1, Victor 0, Kenneth 0, Lennert 1, Sander 0, Emiel 1 en Yannick 0.

17:50 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-02-09

Afgelast

afgelastDe jeugdwedstrijden van 6 en 7 februari zijn nog maar eens afgelast !

17:29 Gepost door Peter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |