28-02-09

Immer Voort - Exc. Vorst 3-0

bal

De préminiemen A kwamen er op het korte terrein van Immer Voort amper aan te pas. Er werd verloren met 3-0, een score die na een zeer zwakke eerste helft al bereikt werd.

Op het brede maar erg korte veld in Voortkapel komen de jongens al na drie minuten op achterstand, een corner wordt binnengekopt, 1-0. Voor het eerste gevaar van de bezoekers moeten we wachten tot de achtste minuut, Robin mikt een vrijschop net onder de lat, de keeper slaagt erin de bal nog over de lat in corner te tikken. Gevaar volgt er niet uit deze corner. Na een kwartier wedstrijd vergroot de thuisploeg de voorsprong, de groenwitte verdedigers krijgen de bal niet weg en laten hem voor de voeten van een thuisspeler belanden, hij plaatst de bal naast de paal in het doel van Senne, 2-0. Na 21 minuten kan Lennert, op aangeven van Igor, doorgaan, een verdediger kan echter nog in corner werken. Doelgevaar volgt er alweer niet uit deze corner. Een minuutje later komt Immer Voort op 3-0, na een vrijschop staan er plots 2 spelers vrij voor keeper Senne, de bal vliegt hoog tegen de netten. Twee minuten voor het einde van deel 1 probeert Igor het van ver, de thuiskeeper lost de bal maar een bezoekend doelpunt volgt er niet. In de slotminuut komt Igor nogmaals tot een schot, deze keer gaat de bal hoog over. Ruststand 3-0.

Trainer Jo bespreekt tijdens de rust een nieuw plannetje met de spelers en tijdens de eerste tien minuten van de tweede helft lijkt dit ook te lukken, Excelsior komt veel beter voor de dag dan in de eerste helft. De eerste grote mogelijkheid is nochtans voor de thuisploeg, in de derde minuut moet Senne eerst een bal stoppen maar hij ziet deze vervolgens opnieuw bij een roodwitte speler komen, deze trapt maar het leer vliegt via de paal buiten. Een minuutje later is er een mooie combinatie tussen Vic en Bram, Bram schiet richting doel maar een verdediger kan nog net voor de lijn in corner werken. Alweer volgt er geen doelgevaar uit deze corner. Bij een volgende aanval besluit Emiel naast, scoren lijkt vandaag niet te willen lukken. Aan de overzijde komt de thuisploeg ook nog eens tot een schot, de bal verdwijnt eveneens naast het doel. De betere periode van de bezoekers lijkt alweer voorbij, de thuisploeg neemt het heft weer in handen en creëert nog enkele kansen. Keeper Senne moet nog eens een schot van net onder de lat in corner duwen, even later schiet een thuisspeler van dichtbij hoog over doel. Groenwit komt amper nog in de buurt van de thuisgoalie en verliest alzo met 3-0.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Igor, Emiel, Yannick, Wout, Kenneth, Robin, Bram, Vic en Lennert.

 

De penalties : van de 11 penalties die er getrapt werden ging enkel deze van Yannick binnen.   

17:19 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.