14-02-09

Stand. Vorst - Exc. Vorst 0-9

St.Vorst-Exc.Vorst

Na vele telefoontjes slaagt Excelsior er uiteindelijk toch in om een volwaardige ploeg het terrein van de buren van Standaard Vorst op te sturen. En dat hebben ze daar geweten, na 50 minuten voetbal stond er een 0-9 stand op het papiertje van de scheidsrechter.

De aanvallen komen, zoals de eindstand al laat vermoeden, hoofdzakelijk van de bezoekers. Al in de vijfde minuut kan Victor de score, op aangeven van Lennert, openen, hij schuift het balletje mooi binnen, 0-1. In de tiende minuut moet Seppe een eerste keer goed plat om een schot van een thuisspeler te pakken. Aan de overzijde moet de keeper ook ingrijpen na een schot van Senne, hij duwt de bal met de voet in corner. Op het kwartier is de thuiskeeper kansloos wanneer de bal via Senne bij Lennert komt, hij twijfelt niet en schiet de bal in de verste winkelhaak binnen, 0-2. Een minuutje later is het weer bijna raak, een voorzet van Senne wordt echter onderschept door de roodwitte keeper. In de slotminuten van de eerste helft zien we nog twee doelpunten van Excelsior, eerst slalomt Victor tussen 2-3 thuisspelers om dan simpel af te werken, 0-3. Een minuutje later speelt Lennert de bal vanop rechts centraal voor doel tot bij Senne, zijn schot wordt door Sander over de lijn getikt, ruststand 0-4.

De tweede helft begint zoals de eerste eindigde: groenwit trekt ten aanval. Al in de eerste minuut is Victor dicht bij een forfaitscore, hij ziet zijn doelpoging echter nipt naast de paal buiten verdwijnen. Minuut 2 brengt ons wel een vijfde bezoekende treffer, Lennert tikt de bal vanop de achterlijn tot bij Kenneth die centraal voor doel staat, hij mist niet en de stand wordt 0-5. Nog binnen de eerste 5 minuten van de tweede helft wordt de stand aangedikt tot 0-6, na een korte corner van Lennert komt de bal via Sander terug bij hem, hij gooit de bal voor doel waar Kurt hoog binnenkopt, 0-6. In de achtste minuut is Lennert alweer de aangever, hij zet goed door op rechts en levert dan de bal in bij Kenneth, hij trapt echter te zacht en de bal belandt in de handen van de keeper. Twaalf minuten voor affluiten zien we een mooi doelpunt van Excelsior, Sander houdt de bal op de achterlijn binnen en levert deze in bij Emiel die moet een pirouette de bal binnentrapt naast de verste paal, 0-7. In de 18e minuut zet Yannick zich goed door, zijn schot wordt echter door de keeper in corner gewerkt. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd heeft hij meer geluk, na een corner van Emiel kan hij de 0-8 tegen het net werken. In de slotminuut kan Emiel wat Senne niet lukte, de eindstand op 0-9 brengen.

 

De spelers: Seppe (keeper), Senne, Steve, Robin, Kurt 1, Yannick 1 (2e helft), Victor 2, Kenneth 1, Lennert 1, Sander 1 en Emiel 2.

 

De penalties: Seppe 0, Senne 0, Steve 0, Robin 1, Kurt 1, Victor 0, Kenneth 0, Lennert 1, Sander 0, Emiel 1 en Yannick 0.

17:50 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.