30-11-08

Exc. Vorst - Houtvenne C 17-0

mettweeaandebal

De préminiemen A namen vlot afstand van de jongens van Houtvenne, in een wedstrijd waar er al na amper 40 seconden gescoord werd liep de score op tot 17-0.

De thuisspelers (in een ongewone geelgroene uitrusting) starten de wedstrijd scherp en al binnen de minuut trapt Senne de bal tegen het net, 1-0. De bezoekers komen ook eens in de buurt van keeper Senne maar verder dan een schotje nipt naast de paal komen ze niet. Het spel speelt zicht hoofdzakelijk af in de buurt van de bezoekende keeper. Excelsior dwingt in de daaropvolgende minuten enkele corners af maar doelpunten volgen er niet. In minuut 5 ziet Robin zijn schot via paal en keeper binnengaan, 2-0. Drie minuten later plaatst hij het balletje in het hoekje, 3-0. Een minuutje verder zien we mooi samenspel tussen Lennert en Robin, de bal komt uiteindelijk bij Yannick die hoog binnentrapt, 4-0. Na een tiental minuten mogen de bezoekers een vrijschop trappen, de bal verdwijnt over het doel van Senne. De doelpunten blijven aan de overzijde vallen, na een doorsteekpas van Vic kan Lennert de 5-0 scoren. Ook de 6-0 komt er via Lennert, alweer is Vic de aangever. In minuut 18 is Vic de afwerker van dienst na goed passenspel van Senne en Lennert, 7-0. Vijf minuten voor rust scoort Yannick de 8-0, het voorbereidende werk is van Vic en Lennert. Het laatste doelpunt van de eerste helft komt er nadat Yannick zich doorzet tussen 3-4 man, hij levert het balletje in bij Lennert die hoog binnentrapt, ruststand 9-0.

Na de pauze gaat de goaltjeskermis gewoon door, in de zesde minuut geeft Kenneth een voorzet, de bal wordt slecht ontzet en komt voor de voeten van Senne, hij mist niet en trapt de dubbele cijfers op het bord, 10-0. Nog geen minuut later brengt Kenneth de stand op 11-0. Het gaat nu wel erg snel want in de achtste minuut is er een niet eens zo hard schot van Robin dat door de bezoekende keeper in het zijnet binnengeduwd wordt, 12-0. De dertiende minuut van de tweede helft brengt ons het dertiende doelpunt van de thuisploeg, Yannick gaat mooi door op rechts en trapt de bal voor doel, Kenneth kan de bal binnentrappen, 13-0. In de daaropvolgende minuten zien we 2 mooie acties van Wout, zijn eerste doelpoging wordt door de keeper in corner gewerkt, even later levert hij het balletje mooi in bij Emiel die over doel besluit. Enkele minuten later heeft hij toch succes, het balletje komt via Bram en Lennert bij Wout die binnentikt, 14-0.  Een vijftal minuten voor het einde van de wedstrijd kan Emiel z’n goaltje meepikken en de score op 15-0 brengen. Een minuutje later trapt Lennert naar doel op aangeven van Yannick, de keeper moet het balletje normaal simpel oprapen maar toch rolt hij over de lijn binnen, 16-0. In de slotminuut wordt de bijna werkloze thuiskeeper vervangen, het balletje gaat nog een laatste keer mooi rond en Lennert trapt de eindstand binnen, 17-0!

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Emiel 1, Vic 1, Bram, Kenneth 2, Wout 1, Robin 3, Yannick 2, Lennert 5 en Senne R. 2.

 

De penalties : Senne G. 0, Senne R. 1, Lennert 0, Yannick 1, Robin 0, Wout 0, Kenneth 1, Bram 0, Vic 1, Emiel 1.   

08:42 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-11-08

Oevel - Exc. Vorst 2-4

modder

Deze namiddag behaalden de préminiemen A op een zwaar en modderig veld een knappe overwinning in Oevel, 2-4.
De wedstrijd start veelbelovend, na amper 3 minuten hebben we al 2 doelpunten gezien. Senne Rens kan de score op aangeven van Bram openen en Excelsior op 0-1 brengen. Lang kunnen de jongens echter niet genieten van deze voorsprong, een minuutje later is er een uitbraak van Oevel, de doelpoging gaat via de paal buiten. Senne brengt de bal terug in het spel maar deze komt in de voeten van een thuisspeler, het cadeautje wordt dankbaar aangenomen en de score is weer in evenwicht. Het spel gaat verder in de eerste helft goed op en af al zijn de betere mogelijkheden wel voor de thuisploeg. Op het kwartier zijn de bezoekers nog eens dicht bij een doelpunt, Vic tikt de bal tot bij Bram die zijn schot op de keeper ziet belanden. Nog binnen dezelfde minuut doet Robin een poging, de keeper glijdt uit en de bal gaat tegen de paal. In minuut 22 treft Oevel een tweede keer de paal. In de slotminuut moet keeper Senne nog eens goed tussenkomen om niet met een achterstand te moeten gaan rusten.

Net zoals in de eerste helft gaat het spel na de rust goed op en af al zijn deze keer de beste kansen voor de bezoekers. Het eerste gevaar komt nog wel van de thuisspelers maar zij zien hun poging voorlangs gaan. Aan de overkant is er even later een slechte uittrap van de keeper, de bal komt bij Yannick maar hij kan niet afwerken, de bal verdwijnt via de keeper buiten. In minuut 10 zet Yannick zich door en hij brengt de bal voor doel, Vic en Bram krijgen er hun voet niet tegen en de bal gaat naast de paal buiten. Een minuutje later heeft Yannick meer succes en kan hij de bezoekers op voorsprong trappen, 1-2. Bijna kan Oevel de score weer onmiddellijk gelijkstellen wanneer 2 spelers voor keeper Senne opduiken, Senne kan met de voet redden en de voorsprong alzo behouden. Oevel gaat nu nadrukkelijk op zoek naar een treffer en Emiel moet een minuutje later goed tussenkomen, hij kan de bal in corner werken. In de zeventiende minuut kan Robin de marge op 2 doelpunten brengen, na een corner kan hij van dichtbij de 1-3 binnentrappen. Het spel is amper hernomen of er komt weer een speler alleen voor keeper Senne, deze keer kan hij geen redding brengen en de score wordt zo 2-3. Het spel verplaatst zich weer naar de overzijde, Senne trapt op de paal en de poging van Bram gaat tegen de keeper. In minuut 20 kan Robin de score op 2-4 brengen, een schot van ver gaat tegen het net. Drie minuten voor het einde van de wedstrijd probeert hij opnieuw van ver naar doel te trappen, de bal gaat deze keer echter voorlangs. In de slotminuten is Yannick nog twee keer aangever, eerst voor Kenneth, maar deze trapt de bal naast, en helemaal op het einde nog voor Wout maar die ziet zijn poging in de handen van de keeper belanden.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R. 1, Kenneth, Wout, Yannick 1, Robin 2, Bram, Vic en Emiel.

20:51 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-11-08

Exc. Vorst - Immer Voort 2-0

bal

Tegen de préminiemen A van Immer Voort werd er een moeilijke wedstrijd verwacht en die kwam er ook, er werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen maar de wedstrijd kon echt alle kanten uit.

De eerste vermeldenswaardige aanval van de wedstrijd komt van de thuisploeg, de bal komt via Kenneth bij Yannick die de bal voor doel gooit, de bezoekende keeper pakt de bal voor de voeten van Senne. In de vierde minuut komt de bal via Vic bij Kenneth, hij blijft rustig en schuift de bal voorbij de keeper in de goal, 1-0. Twee minuutjes later kapt Yannick mooi 2 man uit, de keeper plukt echter zijn daaropvolgend schot mooi uit de lucht. In het daaropvolgend kwartier gaan de bezoekers op zoek naar een goal maar buiten een enkele corner is er geen gevaar in de buurt van keeper Senne. Van de thuisploeg zien we in die periode enkel een schot van Igor dat hoog over vliegt. Tien minuten voor het einde van de eerste helft zien we een bezoekende aanval over rechts, de bal wordt voor doel gebracht maar de kans gaat voorlangs. Een minuutje later waait een bezoekende voorzet over doel. Aan de overzijde komen er ook nog een paar kleine kansjes voor Excelsior, een schot van Senne gaat voorlangs en even later geeft Senne de bal vanop rechts voor doel waar Bram z’n schot mist en de bal eveneens voorlangs ziet lopen. We gaan rusten bij een 1-0 stand.

In de tweede minuut van de tweede helft moet Emiel van ver terugkomen om op te ruimen, hij kan de bal onderscheppen en het gevaar is geweken. Het gaat snel naar de andere kant waar Vic richting doel schiet, de keeper pakt in 2 keer. Na een vijftal minuten gaan er plots twee bezoekers richting Senne, ze besluiten echter over de goal. Een minuutje later is er een attente Senne nodig om de bal uit doel te houden, de stand blijft 1-0. Zeven minuten na de pauze lanceert Kenneth Vic, de bezoekende keeper komt echter goed uit en kan de bal afschermen zodat het niet gevaarlijk wordt. Aan de overzijde komen er plots weer twee spelers door, alweer moet Emiel redding brengen. Na 13 minuten mogen de bezoekers een vrijschop nemen, de bal verdwijnt nipt naast de paal buiten. Een minuutje later komt een schot wel binnen het doelkader, keeper Senne staat paraat en kan de bal ontzetten. Op het kwartier komt de bal via Robin bij Lennert, Lennert schiet maar de bal gaat voorlangs. Twee minuten later zijn de rollen omgekeerd, Lennert brengt de bal voor doel waar Robin onmiddellijk trapt, de bal spat uiteen op de kruising. Een verlossend doelpunt hangt in de lucht en het komt er uiteindelijk ook, de bal komt via Vic vanop links voor doel, Lennert trapt op de lat maar de bal komt op de bezoekende keeper en verdwijnt alzo in doel, 2-0. Een tiental minuten voor affluiten moet keeper Senne nog eens goed tussenkomen, via naamgenoot Senne komt de bal snel aan de overzijde waar de bezoekende keeper alweer goed uitkomt. Een minuutje later volgt de thuiskeeper zijn goede voorbeeld om dreigend gevaar onschadelijk te maken. In de 23e minuut zien we puik verdedigend werk van Igor, ’t wordt stilletjes aan warm voor de goal van groenwit. In de slotminuten van de wedstrijd moet keeper Senne nog enkele keren tussenkomen. De thuisploeg moet nog wel eens een corner toestaan en ziet wel eens een balletje nipt naast verdwijnen maar scoren lukt de bezoekers niet, de knappe eindstand is dan ook 2-0!

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Vic, Bram, Lennert 1, Yannick, Kenneth 1, Robin, Wout, Igor en Emiel.

 

De penalties : Senne G. 0, Senne R. 1, Vic 0, Bram 1, Lennert 1, Yannick 0, Kenneth 1, Robin 0, Wout 1, Igor 1, Emiel 0.      

17:26 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-11-08

Kalenderwijziging

De thuiswedstrijd tegen Veerle zal op zaterdag 20 december starten om 10u i.p.v. om 12u30 !!!

17:18 Gepost door Peter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-08

Ezaart - Exc. Vorst 1-7

Ezaart

Deze middag ging Ezaart voor de bijl en werd er gewonnen met 1-7, vooral de tweede helft was het bekijken waard.

De wedstrijd is amper begonnen en de groenwitte jongens trekken al ten aanval. In minuut 3 kan Yannick, op aangeven van Wout, op doel trappen, zijn schot is echter te zacht. Enkele ogenblikken later brengt Kenneth de bal vanop links voor doel, Yannick en Senne krijgen hun voet er net niet tegen en de bal verdwijnt over de achterlijn. Na negen minuten wedstrijd zien we een corner van Robin, de thuiskeeper lost de bal en Kenneth wil de bal in doel lobben, dit is echter niet precies genoeg en de kans is verkeken. In de elfde minuut wordt het even warm voor de goal van Senne, na een corner van de thuisploeg belandt een afgeweken schot op de paal, de bal verdwijnt alweer in corner. Verder gevaar komt er niet. De bezoekers counteren en de bal komt via Yannick op links bij Kenneth, hij geeft de bal voor doel waar Senne de bal tegen het net werkt, 0-1. Een minuutje later is het alweer raak, Yannick krijgt de bal mooi in de voet na een ingooi en gaat richting doel, hij mist niet en de stand wordt alzo 0-2. Na een kwartier trapt Senne richting doel, de keeper krijgt de bal op z’n benen en het gevaar is geweken. Een viertal minuten voor de rust komt de bal via Wout bij Yannick, hij trapt de bal richting goal maar de keeper kan via z’n knie een doelpunt vermijden. Een minuutje later is het bijna raak aan de overzijde, na een misverstand in de verdediging rolt de bal richting goal, Robin kan net voor de doellijn de bal over de zijlijn trappen. Ruststand: 0-2.

In een tweede helft, waar er enkele keren leuke combinaties met vlot passenspel te zien was, liepen de bezoekers verder uit. Al na 5 minuten komt de bal via Senne bij Kenneth, hij tikt de bal door tot bij Yannick die de bal mooi richting kruising stuurt, de keeper is kansloos en de score komt op 0-3. We zijn een tiental minuten ver wanneer Wout op zoek gaat naar een doelpunt, zijn poging heeft een beslissend tikje van Senne nodig die de score zo op 0-4 brengt. In de twaalfde minuut wil Senne het te mooi afronden, de bal gaat over doel. Op het kwartier reageert Kenneth alert wanneer de thuiskeeper de bal richting verdediger trapt, hij onderschept de bal en laat deze in doel verdwijnen, 0-5. Een minuutje later schiet Kurt van ver richting doel, de keeper pakt de bal in twee tijden. Acht minuten voor affluiten wordt de bal slecht ontzet door de bezoekende verdediging, er komen twee thuisspelers voor keeper Senne te staan, deze missen niet en de score komt op 1-5. Excelsior gaat alweer op zoek naar een doelpunt en bij een schot van Emiel heeft de keeper de hulp van een speler nodig om de score niet te laten oplopen. Vijf minuten voor tijd wordt een poging van Yannick in 2 tijden gestuit door de keeper. Een minuutje later moet hij zich toch weer gewonnen geven, een hoog schot van Robin kan hij nog pakken boven zijn hoofd, hij lost echter de bal en Kurt is er als de kippen bij om de bal tegen het net te werken, 1-6. Ook het laatste doelpunt van de wedstrijd is voor de bezoekers, deze keer is Kurt de aangever en Senne de afwerker van dienst, eindstand: 1-7.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R. 3, Kurt 1, Robin, Emiel, Wout, Kenneth 1 en Yannick 2.   

Penalties werden er deze keer niet getrapt.

16:37 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-11-08

Exc. Vorst - St. Vorst 11-1

Ploeg

In de derby tegen Standaard Vorst behaalden de préminiemen A op 1/11 een ruime 11-1 overwinning.

De jongens starten scherp en kunnen binnen de minuut de score op 1-0 brengen, Igor schakelt op rechts z’n mannetje uit en brengt de bal bij Vic. Vic trapt en de bal komt via een verdediger bij Lennert die de bal in doel trapt. Een minuutje later komt het balletje via Kenneth en Vic bij Bram, hij trapt hoog binnen, 2-0. In minuut 4 duwt Igor z’n verdediger tegen de grond, hij zet voor tot bij Wout maar deze schiet hoog over. Even later kan Igor op aangeven van Lennert de score op 3-0 brengen. We zijn zeven minuten ver wanneer de bal via Bram en Vic bij Igor komt, hij blijft rustig en trapt de 4-0 tegen het net. Bij de volgende aanval van de thuisploeg gaat de bal in corner, Robin trapt deze rechtstreeks richting doel en de bal gaat via de keeper over de lijn, 5-0. Op het kwartier verdwijnt een schot van Kenneth alweer in corner, een doelpunt volgt er deze keer niet. Enkele ogenblikken later verdwijnt een schot van Robin vanop links onder de keeper in doel, 6-0. De bezoekers trekken ook eens ten aanval en Robin gaat in de achtervolging, de bezoeker trapt eerst op het been van keeper Senne maar bij de herneming gaat de bal toch binnen, 6-1. Een vijftal minuten voor het einde van de eerste helft komt een schot van Lennert via een bezoekende voet bij Igor, hij trapt de 7-1 binnen. Er is amper afgetrapt wanneer Robin de bal vanuit de verdediging via Igor bij Vic doet belanden, Vic mist niet en brengt zo de stand op 8-1. Kort voor affluiten brengt Vic de bal vanop links voor doel bij Bram, Bram legt de ruststand vast op 9-1.

De tweede helft start met enkele positiewissels, op zoek naar verborgen talenten worden de verdedigers aanvallers en de aanvallers verdedigers. In de zesde minuut schiet Igor op de bezoekende keeper, de bal komt bij Wout maar hij besluit naast. Twee minuten later is er een schot van Robin op de keeper, de bal komt terug bij hem en hij legt af voor Kenneth, hij laat de bal helaas naast doel verdwijnen. Na negen minuten zien we een overhoeks schot van Igor, de bal verdwijnt nipt naast de paal buiten. In minuut 10 rukt laatste man Vic op naar voor, hij zet enkele tegenstrevers in de wind en geeft de bal vervolgens aan Kenneth die niet kan afronden, de score blijft 9-1. Seconden later is er alweer een actie van Vic, de bal komt via Kenneth bij Robin die de bal rustig naast de keeper in doel laat verdwijnen, 10-1. Wanneer we een kwartier ver zijn in de tweede helft zien we een 1-2’tje tussen Kenneth en Lennert, Kenneth heeft het laatste woord en schuift de bal rustig binnen, 11-1. Twee minuten voor het einde van de wedstrijd komt de bal via Kenneth en Robin bij Lennert, zijn doelpoging strandt op de paal. In de voorlaatste minuut kopt Vic een corner van Robin naast het doel. De laatste actie van de wedstrijd is van Robin en Kenneth, voor de zoveelste keer verdwijnt de bal weer naast het doel, de eindscore blijft zo 11-1!

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Vic, Bram, Robin, Wout, Lennert, Kenneth en Igor.

 

De penalties: Senne G. 0, Vic 1, Bram 1, Robin 0, Wout 0, Lennert 1, Kenneth 1, Igor 0. 

16:18 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |