30-11-08

Exc. Vorst - Houtvenne C 17-0

mettweeaandebal

De préminiemen A namen vlot afstand van de jongens van Houtvenne, in een wedstrijd waar er al na amper 40 seconden gescoord werd liep de score op tot 17-0.

De thuisspelers (in een ongewone geelgroene uitrusting) starten de wedstrijd scherp en al binnen de minuut trapt Senne de bal tegen het net, 1-0. De bezoekers komen ook eens in de buurt van keeper Senne maar verder dan een schotje nipt naast de paal komen ze niet. Het spel speelt zicht hoofdzakelijk af in de buurt van de bezoekende keeper. Excelsior dwingt in de daaropvolgende minuten enkele corners af maar doelpunten volgen er niet. In minuut 5 ziet Robin zijn schot via paal en keeper binnengaan, 2-0. Drie minuten later plaatst hij het balletje in het hoekje, 3-0. Een minuutje verder zien we mooi samenspel tussen Lennert en Robin, de bal komt uiteindelijk bij Yannick die hoog binnentrapt, 4-0. Na een tiental minuten mogen de bezoekers een vrijschop trappen, de bal verdwijnt over het doel van Senne. De doelpunten blijven aan de overzijde vallen, na een doorsteekpas van Vic kan Lennert de 5-0 scoren. Ook de 6-0 komt er via Lennert, alweer is Vic de aangever. In minuut 18 is Vic de afwerker van dienst na goed passenspel van Senne en Lennert, 7-0. Vijf minuten voor rust scoort Yannick de 8-0, het voorbereidende werk is van Vic en Lennert. Het laatste doelpunt van de eerste helft komt er nadat Yannick zich doorzet tussen 3-4 man, hij levert het balletje in bij Lennert die hoog binnentrapt, ruststand 9-0.

Na de pauze gaat de goaltjeskermis gewoon door, in de zesde minuut geeft Kenneth een voorzet, de bal wordt slecht ontzet en komt voor de voeten van Senne, hij mist niet en trapt de dubbele cijfers op het bord, 10-0. Nog geen minuut later brengt Kenneth de stand op 11-0. Het gaat nu wel erg snel want in de achtste minuut is er een niet eens zo hard schot van Robin dat door de bezoekende keeper in het zijnet binnengeduwd wordt, 12-0. De dertiende minuut van de tweede helft brengt ons het dertiende doelpunt van de thuisploeg, Yannick gaat mooi door op rechts en trapt de bal voor doel, Kenneth kan de bal binnentrappen, 13-0. In de daaropvolgende minuten zien we 2 mooie acties van Wout, zijn eerste doelpoging wordt door de keeper in corner gewerkt, even later levert hij het balletje mooi in bij Emiel die over doel besluit. Enkele minuten later heeft hij toch succes, het balletje komt via Bram en Lennert bij Wout die binnentikt, 14-0.  Een vijftal minuten voor het einde van de wedstrijd kan Emiel z’n goaltje meepikken en de score op 15-0 brengen. Een minuutje later trapt Lennert naar doel op aangeven van Yannick, de keeper moet het balletje normaal simpel oprapen maar toch rolt hij over de lijn binnen, 16-0. In de slotminuut wordt de bijna werkloze thuiskeeper vervangen, het balletje gaat nog een laatste keer mooi rond en Lennert trapt de eindstand binnen, 17-0!

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Emiel 1, Vic 1, Bram, Kenneth 2, Wout 1, Robin 3, Yannick 2, Lennert 5 en Senne R. 2.

 

De penalties : Senne G. 0, Senne R. 1, Lennert 0, Yannick 1, Robin 0, Wout 0, Kenneth 1, Bram 0, Vic 1, Emiel 1.   

08:42 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.