15-11-08

Exc. Vorst - Immer Voort 2-0

bal

Tegen de préminiemen A van Immer Voort werd er een moeilijke wedstrijd verwacht en die kwam er ook, er werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen maar de wedstrijd kon echt alle kanten uit.

De eerste vermeldenswaardige aanval van de wedstrijd komt van de thuisploeg, de bal komt via Kenneth bij Yannick die de bal voor doel gooit, de bezoekende keeper pakt de bal voor de voeten van Senne. In de vierde minuut komt de bal via Vic bij Kenneth, hij blijft rustig en schuift de bal voorbij de keeper in de goal, 1-0. Twee minuutjes later kapt Yannick mooi 2 man uit, de keeper plukt echter zijn daaropvolgend schot mooi uit de lucht. In het daaropvolgend kwartier gaan de bezoekers op zoek naar een goal maar buiten een enkele corner is er geen gevaar in de buurt van keeper Senne. Van de thuisploeg zien we in die periode enkel een schot van Igor dat hoog over vliegt. Tien minuten voor het einde van de eerste helft zien we een bezoekende aanval over rechts, de bal wordt voor doel gebracht maar de kans gaat voorlangs. Een minuutje later waait een bezoekende voorzet over doel. Aan de overzijde komen er ook nog een paar kleine kansjes voor Excelsior, een schot van Senne gaat voorlangs en even later geeft Senne de bal vanop rechts voor doel waar Bram z’n schot mist en de bal eveneens voorlangs ziet lopen. We gaan rusten bij een 1-0 stand.

In de tweede minuut van de tweede helft moet Emiel van ver terugkomen om op te ruimen, hij kan de bal onderscheppen en het gevaar is geweken. Het gaat snel naar de andere kant waar Vic richting doel schiet, de keeper pakt in 2 keer. Na een vijftal minuten gaan er plots twee bezoekers richting Senne, ze besluiten echter over de goal. Een minuutje later is er een attente Senne nodig om de bal uit doel te houden, de stand blijft 1-0. Zeven minuten na de pauze lanceert Kenneth Vic, de bezoekende keeper komt echter goed uit en kan de bal afschermen zodat het niet gevaarlijk wordt. Aan de overzijde komen er plots weer twee spelers door, alweer moet Emiel redding brengen. Na 13 minuten mogen de bezoekers een vrijschop nemen, de bal verdwijnt nipt naast de paal buiten. Een minuutje later komt een schot wel binnen het doelkader, keeper Senne staat paraat en kan de bal ontzetten. Op het kwartier komt de bal via Robin bij Lennert, Lennert schiet maar de bal gaat voorlangs. Twee minuten later zijn de rollen omgekeerd, Lennert brengt de bal voor doel waar Robin onmiddellijk trapt, de bal spat uiteen op de kruising. Een verlossend doelpunt hangt in de lucht en het komt er uiteindelijk ook, de bal komt via Vic vanop links voor doel, Lennert trapt op de lat maar de bal komt op de bezoekende keeper en verdwijnt alzo in doel, 2-0. Een tiental minuten voor affluiten moet keeper Senne nog eens goed tussenkomen, via naamgenoot Senne komt de bal snel aan de overzijde waar de bezoekende keeper alweer goed uitkomt. Een minuutje later volgt de thuiskeeper zijn goede voorbeeld om dreigend gevaar onschadelijk te maken. In de 23e minuut zien we puik verdedigend werk van Igor, ’t wordt stilletjes aan warm voor de goal van groenwit. In de slotminuten van de wedstrijd moet keeper Senne nog enkele keren tussenkomen. De thuisploeg moet nog wel eens een corner toestaan en ziet wel eens een balletje nipt naast verdwijnen maar scoren lukt de bezoekers niet, de knappe eindstand is dan ook 2-0!

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Vic, Bram, Lennert 1, Yannick, Kenneth 1, Robin, Wout, Igor en Emiel.

 

De penalties : Senne G. 0, Senne R. 1, Vic 0, Bram 1, Lennert 1, Yannick 0, Kenneth 1, Robin 0, Wout 1, Igor 1, Emiel 0.      

17:26 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.