25-10-08

Exc. Vorst - Tongerlo 4-2

Tongerlo

Na een wedstrijd met twee gezichten trokken de jongens van Excelsior aan het langste eind, Tongerlo werd huiswaarts gestuurd met een 4-2 nederlaag.

De eerste helft was minder dan de tweede maar toch start ze veelbelovend, al in de eerste minuut komt een voorzet van Robin via een bezoeker bij Vic, deze trapt meteen de 1-0 binnen. Het spel is amper terug op gang en aan de overzijde gaat de 1-1 al binnen. In de vierde minuut zien we mooi samenspel tussen de gebroeders Theys, een doelpunt volgt er echter niet. Een minuutje later kan Bram wel scoren en zo de stand op 2-1 brengen. Na 10 minuten zien we een 1-2’tje tussen Victor en Vic, de bezoekende keeper komt echter gepast tussen voor het echt gevaarlijk wordt. Op het kwartier probeert Bram het vanop het midden van het plein,  de bal gaat hoog maar landt in de handen van de keeper. Vier minuten later komt de bal via Yannick bij Victor terecht, hij schakelt z’n mannetje uit maar besluit dan naast het doel. In dezelfde minuut kan Senne vanop rechts schieten maar de bal verdwijnt in het zijnet. Een paar minuten voor het einde van de eerste helft moet Emiel redding brengen als er een bezoeker doorgaat. De bal verhuist snel naar de overzijde waar de keeper ver uit z’n goal staat, Vic verliest echter het rechtstreeks duel en de score blijft 2-1. Even later is het raak voor de bezoekers, Emiel wordt uitgeschakeld en plots staan er 4 geelblauwe spelers voor keeper Senne, de score wordt alzo 2-2. In blessuretijd moet de bezoekende keeper nog 2 keer redding brengen op schoten van Vic en Kenneth.

De thuisspelers komen scherper uit de kleedkamer en in de eerste minuut zien we al een schot van Robin, de keeper geeft echter geen krimp. Na 3 minuutjes spelen in het tweede deel van de match gaat het balletje mooi rond, het daaropvolgende afstandsschot van Robin wordt in corner gewerkt. Verder doelgevaar volgt er niet. We zijn elf minuten ver wanneer keeper Senne de bal in de voeten van een bezoeker dropt, deze twijfelt niet en schiet op doel, gelukkig voor de thuisspelers gaat de bal via de lat buiten. Twee minuutjes later kan een Tongerlospeler, met Emiel in de rug, richting keeper gaan,  Senne komt goed uit en tikt de bal via z’n knie in corner. In de daaropvolgende minuten gaat het balletje soms mooi rond, dit resulteert in enkele corners maar helaas niet in doelpunten. Het blijft ook telkens opletten voor de bezoekende tegenprikken. In minuut 16 moet Robin de bal achteraan wegwerken, de bal komt bij Senne die vanop het midden van het plein richting doel kan gaan, hij besluit echter naast de goal. Een minuutje later heeft hij meer succes, Kenneth gaat door op links en levert de bal in bij Bram, Bram brengt vanop de achterlijn de bal voor doel waar Senne de 3-2 binnentrapt. Even later heeft hij de 4-2 aan de voet, een voorzet van Victor wordt buitenkant voet naast getrapt. Een vijftal minuten voor het einde van de wedstrijd kan Victor een corner van Robin tegen het net werken, de stand komt zo toch nog op 4-2. De wedstrijd is echter nog niet gespeeld, Emiel moet keeper Senne ter hulp schieten wanneer hij een voorzetschot niet kan klemmen, Emiel tikt de bal in corner. Even later zien we slecht uitverdedigen waarbij een bezoeker de bal onderschept, het daaropvolgend schot wordt echter door de thuiskeeper in corner gewerkt. De laatste kans van de wedstrijd is voor de groenwitte spelers, na een mooi 1-2’tje tussen Robin en Senne komt de bal voor doel waar Vic naast kopt, de eindstand blijft zo 4-2.

 

De spelers: Senne G. (keeper), Victor, Senne R., Robin, Emiel, Yannick, Bram, Vic en Kenneth.

 

Penalties : Senne G. 0, Senne R. 0, Victor 1, Robin 0, Vic 0, Bram 0, Yannick 1, Emiel 1, Kenneth 1.   

16:40 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.