18-10-08

Punt - Exc. Vorst 3-0

18okt2008 008-1

De jongens van Excelsior liepen deze namiddag na een frustrerende wedstrijd tegen een tweede seizoensnederlaag aan, in Punt werd er verloren met 3-0.

De trainer had al een slecht voorgevoel na de opwarming en lang duurde het niet vooraleer dit ook in de wedstrijd duidelijk werd. Na amper 30 seconden kwam de thuisploeg op 1-0, een schot van de thuisploeg werd door keeper Senne in de voeten van een witte speler geduwd, deze miste niet en bracht de score op 1-0. Vorst probeert na deze vroege achterstand aan te vallen maar dit wil niet echt vlotten. In minuut 7 moet de thuiskeeper een schot van Bram stoppen, hij duwt de bal tegen de paal, de stand blijft 1-0. Aan de overzijde moet men ook allert blijven want Punt komt regelmatig gevaarlijk voor de dag. In minuut 10 zien we een mistasten van Robin, hij kan het schot van de thuisspeler nog afblokken maar moet toch een corner toestaan. De bal wordt voor doel gegooid en komt via het been van alweer Robin tegen de paal terecht. Vorst blijft op zoek gaan naar het gaatje in de thuisverdediging maar echt vlot verloopt dit niet en bovendien moet men opletten voor de aanvallen van Punt. Gescoord wordt er in de eerste helft niet meer al is Vic er in de laatste minuut nog dichtbij na een voorzet van Senne, hij kopt de bal echter over het doel. De ruststand stond al na 30 seconden op het bord, 1-0.

De bezoekers komen gedreven uit de kleedkamer en gaan op zoek naar de gelijkmaker. Na een vijftal minuten wordt een schot van Vic in corner gewerkt. De bal komt bij Vic maar zijn schot wordt weggewerkt door een thuisverdediger, Robin krijgt de bal voor de voet en besluit hoog over iedereen tegen de verste paal.  In minuut 8 moet Senne redding brengen na een schot vanop links, hij kan de stand op 1-0 houden. Enkele minuten later moet hij zich toch gewonnen geven, een schot van bijna op de middenlijn glipt door zijn handen in doel, 2-0. Op het kwartier kan de kleinste man op het plein de score op 3-0 brengen nadat een schot hoog over de bezoekende keeper in doel verdwijnt. Daar waar de wedstrijd spannend bleef tot de 2-0 viel lijkt het nu helemaal verloren. Excelsior blijft op zoek gaan naar een eerreddend doelpunt doch de thuisverdediging staat stevig op z’n poten. Tevens blijft het tot de laatste minuut opletten voor de aanvallen van de thuisploeg.

Over de gehele wedstrijd gezien behaalde Punt een verdiende overwinning, buiten enkele tientallen minuten waarin het balletje wel goed rondging speelde Vorst een slechte wedstrijd. Volgende keer beter !

 

De spelers: Senne G. (keeper), Vic, Bram, Robin, Senne R., Lennert, Kenneth, Yannick en Wout.

 

De penalties: Senne G. 1, Senne R. 0, Vic 1, Bram 1, Robin 1, Lennert 1, Kenneth 1, Wout 1 en Yannick 0.

17:57 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.