04-10-08

Netezonen - Exc. Vorst 3-7

Netezonen

Na het verlies van vorige week werd er deze middag weer aangeknoopt met een overwinning, de buren uit Netezonen werden op eigen terrein verslagen met 3-7.
Het veldoverwicht was de gehele wedstrijd voor Excelsior. In de tweede minuut ging de thuiskeeper nog goed plat na een schot van Bram. Twee minuutjes later moest hij zich toch een eerste keer gewonnen geven nadat een voorzetschot van Senne op de lat belandde, de bal springt terug het veld in waar 3 bezoekers klaar staan om binnen te trappen, Vic krijgt het streepje achter z’n naam, 0-1. Even later is het alweer bingo wanneer Bram, op aangeven van Emiel, van ver de bal mooi naast de paal in doel laat verdwijnen, 0-2. De bezoekers hebben veel balbezit en blijven zoeken naar een gaatje in de thuisverdediging. In de zeventiende minuut krijgt Yannick de bal na een mooie actie van Bram, Yannick geeft de thuiskeeper een derde keer het nakijken, 0-3. Een minuutje later moet de 0-4 normaal op het bord komen maar Bram schiet de bal huizenhoog over een lege goal. Het doelpunt valt aan de overzijde waar Netezonen kan scoren nadat een fout op Emiel niet gefloten wordt, 1-3. Enkele minuutjes voor het einde van de eerste helft schiet Vic, op aangeven van Kenneth, de bal langs de verkeerde kant van de paal, het blijft 1-3. Ook in de slotminuut slaagt Vic er niet in om te scoren, een hoge voorzet van Lennert wordt door hem naast gekopt.

De tweede helft begint zoals de eerste beëindigd werd, met een bezoekende aanval. Na mooi rondspelen besluit Robin op de keeper. In minuut 5 duwt de thuiskeeper de bal, na een corner van Robin, in de voeten van Emiel maar die besluit naast. 3 minuten later eenzelfde scenario maar deze keer weet Emiel wel af te werken, 1-4. Kort daarop gaat een schot van Vic onder de keeper door, Senne staat op de juiste plaats om de 1-5 tegen het net te werken. In minuut elf krijgt Igor de bal toegespeeld door Yannick, hij schiet van ver op doel maar de bal gaat naast. Op het kwartier is er een goede keeper Senne nodig om een bal uit de kruising te tikken, de daaropvolgende corner levert geen thuisdoelpunt op. Aan de overzijde komt de bal via Yannick en Senne bij Bram, deze twijfelt niet en scoort de 1-6. Ook bij doelpunt 7 van Vorst is Senne de aangever, deze keer is het Lennert die overhoeks binnentrapt. In de slotminuut kan Netezonen nog scoren na een aanval door het midden, 2-7. Het allerlaatste doelpunt is ook van de thuisploeg, de bal verdwijnt door de handen en over het hoofd van de bezoekende keeper in doel, eindstand 3-7.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Yannick 1, Lennert 1, Emiel 1, Wout, Robin, Kenneth, Vic 1, Bram 2 en Igor.

 

De penalties: Senne G. 0, Senne R. 0, Yannick 1, Robin 0, Vic 0, Bram 1, Wout 0, Kenneth 0, Igor 1, Emiel 1, Lennert 0.

23:47 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.