13-09-08

Exc. Vorst - Berg en Dal 10-1

Exc. - B&D

’t Was al beter dan vorige week, dat was de commentaar van de trainer na de wedstrijd. En zo was het ook, het balletje ging mooi rond en we zagen meerdere mooie acties. Er werd bijgevolg dan ook ruim gewonnen van Berg en Dal.
In de allereerste minuut van de wedstrijd kan goalgetter Vic de score openen, 1-0. Ook bij de tweede goal is Vic betrokken, na en 1-2’tje kan Bram de stand op 2-0 brengen. Berg en Dal komt in de daaropvolgende minuten iets beter in de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te zijn. Het is wachten op minuut 12 alvorens Vic de score op 3-0 kan brengen. Er komen een resem kansen doch de paal (2x) en de bezoekende keeper verhinderen een hogere score. In minuut 23 kan Vic, na mooi rondspelen, de score op 4-0 kan brengen. In de slotfase van de eerste helft kan Berg en Dal de score op 4-1 brengen.
In minuut zeven van de tweede helft kan Bram scoren op aangeven van Vic, 5-1. Na tien minuten in de tweede helft komt de stand op 6-1 nadat een voorzet van Bram via een bezoekend been in doel verdwijnt. Er komen nog enkele kansen voor de thuisploeg maar de lat en (alweer) de bezoekende doelman verhinderen meer thuisdoelpunten. In minuut 20 moet de bezoekende keeper zich toch gewonnen geven na een snelle uitbraak van Vic, 7-1. Een minuutje later kan ook Bram scoren op aangeven van Robin, 8-1. Na een slalom tussen enkele bezoekers kan Vic in minuut 22 de score op 9-1 brengen. In minuut 23 is Bram aan zet om de dubbele cijfers op het scorebord te trappen, 10-1!

 

De ploeg:
1e helft: Igor (keeper), Bram 1, Vic 3, Wout, Kenneth, Senne R., Robin en Yannick.

2e helft: Yannick (keeper), Igor, Bram 3, Vic 2, Wout, Kenneth, Senne R. en Robin.

 

De penalties: Igor 1, Senne R. 1, Bram 1, Vic 0, Robin 1, Kenneth 0, Wout 0, Yannick 1.

17:19 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.