06-09-08

VC Herentals - Exc. Vorst 5-8

VCHerentals

Het was niet slecht, het was heel slecht, dit was de commentaar van trainer Jo na de wedstrijd. Trainer Jo is veeleisend voor z’n jongens, en terecht, ze kunnen veel beter dan dit wat ze vandaag in Herentals lieten zien.

De jongens begonnen aarzelend aan de wedstrijd en kwamen al snel 1-0 achter. In de vierde minuut kon Igor, op voorzet van Bram, aan de tweede paal de stand weer in evenwicht brengen. Lang bleef die stand echter niet op het bord, de thuisploeg kwam al snel op 2-1. In minuut 10 zien we een doelpunt van de gebroeders Theys, jarige Bram werkt de bal tegen het net na een voorzet van Vic, 2-2. Alweer blijft het niet lang gelijk, VC Herentals komt weer op voorsprong. Vic ziet dit niet graag gebeuren en plaatst de bal mooi in het hoekje, 3-3. Roodwit komt nog een laatste keer op voorsprong in de 19e minuut. Toen iedereen op de 5-3 aan ’t wachten was kon Igor na een counter de 4-4 ruststand binnentrappen.
De tweede helft was iets beter, in de tweede minuut kon Igor de bal in twee tijden tegen het net werken nadat eerder Lennert de lat trof, groenwit komt zo een eerste keer op voorsprong, 4-5. Ook de 4-6 komt van de voet van Igor, hij plaatst de bal mooi naast de paal in doel. VC Herentals kan nog een laatste keer milderen, 5-6. Lennert kan in de veertiende minuut, op voorzet van Yannick, de 5-7 scoren. Een vijftal minuten voor het einde van de wedstrijd kan Igor zijn vijfde doelpunt scoren en alzo de eindstand op 5-8 brengen.

 

De ploeg: Senne G. (keeper), Senne R., Vic (1), Bram (1), Robin, Kenneth, Yannick, Wout, Igor (5), Emiel en Lennert (1).

 

De penalties: Senne G. 1, Senne R. 1, Vic 0, Bram 0, Robin 1, Kenneth 1, Yannick 0, Wout 0, Igor 1, Emiel 0, Lennert 0.

14:02 Gepost door Peter in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.